sunnuntai 25. toukokuuta 2014

30,5 C

Aulanko MTB ajettiin harvinaisen kuumassa toukokuun kelissä, Garmin näytti ennen lähtöä 33,5 C ja kisan aikana Forecan "virallinen" sää 30,5 asteen hellettä, hitto että oli kuuma ja tähän vielä kaikki paikat keltaiseksi värjäävä siitepöly.


Anyway, matkaan oli lähdettävä, reitin nousuista ja teknisyydestä oli kovia huhuja ja tietämättömänä tulevasta seikkailusta polkaistiin alkumatkan soratielle.
Isossa porukassa ajettaessa hiekkatiellä, sakea pöly tahtoo tukkia meikäläisen keuhkoputket ja pitäisi päästä tien reunaan "tuulen yläpuolelle".... tai tientenkin voihan sitä rykäistä keulille...


Metsään kun painuttiin, huhut nousuista toteutuivat raastavalla tavalla, nämä irtokiviset nousut söivat miestä oikein olan takaa, eikä vaativissa laskuissakaan päässyt palautumaan, kun sykkeet hakkaa yhtä korkealla kuin nousuissa.

Alla reittiprofiili poimittuna Olli Miettisen plogista:
www.ollimiettinen.blogspot.fi


Tarkoitus oli siis ajaa 50 km, eli kaksi 25 km:n kierrosta, mutta jossain 18km:n kohdalla tuli sellaisia "kuumia aaltoja" että päätös ajaa vain yksi kierros vahvistui, tuon päätöksen jälkeen pyörä kulkikin todella mukavasti ja loppumatka olikin jo pelkkää nautintoa vaativalla reitillä, tämä oli oikeaa maastopyöräilyä!

Kuva: Tawast Cycling Club TCC / Otto Vuotila

Maalialueella hetken palautumisen jälkeen tuli sellainen olo, että kai se toinenkin kiekka olisi mennyt??, mutta hyvä näin, eipä mene koko sunnuntai-päivä palutumiseen.

Kaikesta huolimatta, olipa mukava päivä hyvässä porukassa, hienon harrastuksen parissa, kaiken kruunasi vielä löylyt rantasaunassa ja päälle pullakaffeet.
Parituntinen kotimatka menikin Timpan kanssa spekuloidessa päivän antia ja suunnitellessa seuraavia koitoksia...eli Korsossa tavataan!

http://korsonkaikumtb.sporttisaitti.com/kilpailut/korso-96-mtb-marathon/

t: mainosmies!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.