lauantai 26. heinäkuuta 2014

Izola, Slovenia... 16 km Kroatiaan ja saman verran Italiaan.

Izola on pieni kaupunki tuolla Adrianmereen rajoittuvalla 35 km:n pätkällä, joka parikymmentä vuotta sitten viimeisissä rajanvedoissa jäi Slovenialle, vieressä on suurempi kaupunki Koper, jossa muutama iso ostoskeskus ja vilkas satama. 


Asetuttiin kuitenkin tähän pikkukaupunkiin sen idyllisyyden vuoksi ja takana maltillisesti nousevien pyöräilymaastojen takia.


Löydettiin taas aivan loistava apartma kaupungin laidalle nousevasta rinteestä, parvekkeellinen huoneisto yläkerrassa, pyörille talli alakerrassa ja fillarireiteille muutaman sadan metrin päässä...luxusta!



Aurinko nousee, taas hieno pyöräilypäivä tulossa, suuntana nuo aamuauringon hyväilemät rinteet...heh,heh, onpa hempeetä.


Matka taittuu hienosti Epicillä hienossa maisemassa ja kaffetauko laadukkaasti tietenkin nahkasohvalla, huomaa että ollaan liki Italian rajaa...luxusta!

                          

Aika huima tunne vetää tuollaista pitkää tunnelia pitkin, noita on täällä muutama n. 700m pitkiä, ulkona yli 30 astetta, tunnelissa n.15 ja hiton kosteaa.



Iltalenkillä taas Piranan tuttuihin maisemiin, tuonne matkaa rapiat 10 kilsaa helppoa pyöräilyreittiä.



Paluu kämpille ja oven pielessä vuokraemännän pesemät pyykit, ei tarvii kuin ripustella kuivumaan, suihku ja iltasafkat partsilla...lux...!

t: mainosmies.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.