keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Tahko 60 km!

Tämän vuotinen Tahkon kisa meni huomattavasti mukavammissa merkeissä kuin viime vuonna, jolloin astma ym. terveysongelmat pakottivat ajamaan suunniteltua lyhyemmän matkan, mutta nyt siis lähdettiin tuolle 60 km matkalle.



Nyt oli kaveri täynnä puhtia jo perjantaina fillareita kasatessa kämpän terassilla, pipo päässä kuten suomen kesään sopii, lämmikkeenä kuitenkin tuo viime vuoden kisapaita.

Perjantai-iltana käytiin vielä testaamassa pyörät ja tietenkin maistiaisiksi kokeilemassa miten El Grande nousee, varsinkin kun Seikkukin osallistui nyt ekan kerran varsinaiseen kisaan.



Matkaan päästiin la aamulla muiden 2100:n kuskin tapaan, itse aloitin tosi leppoisasti, mutta näköjään jossain vaihessa näyttää menneen jo vähän kiireeksikin, tuossa pari fotoa matkan varrelta:

Ekassa mennään alkumatkan hyvää soraränniä ja toisessa jo tositoimissa jossain Kinahmin päällä, ilmeestä päätellen kaveri himoitsee energiaa geelipussista joka ei tahdo aueta...hitto miksei näissä ole kierrekorkkeja!!


                                   Kuva: Teemu Saramäki                  Kuva: Kosti Koistinen

Energiaa kuitenkin saatiin ja hyvissä voimissa tultiin maaliin, loppuaika oli 4,5 h ja jäi vähän sellainen olo että olishan tuon voinut kovempaakin ajaa, no onpa taas tavoitetta ensi vuodelle, kun tuota aikaa lähtee parantamaan.



Tahkon viikolopusta alkoi myös kesäloma ja suuntana Slovenia ja alpit!!

Päivittelen blogia muutaman kerran viikossa, joten mukavaa kesälukemista tiedossa, eli tule mukaan, alpeilla nähdään...

 t: mainosmies

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.