sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Rajamäki XCM Seitsemän veljeksen reitillä 20. 9.

Taas täällä...
Aamulla ajeltiin sakeassa sumussa SM-kisoihin Rajamäelle, Hyvinkään alapuolelle, jossa jo keväällä oltiin maratoncupin avauskisassa.
Matkana oli nyt 70 km Seitsemän veljeksen vaellusreitillä, jonne nyt oli saatu lupa viedä tämä SM-taisto arvoiseensa maastoon.

Oma päivän kuntoni oli vähän kysymysmerkki, kun alaselän välilevyongelma oli vihoitellut Taivassalon pannujen jälkeen ja lekurikin suositteli ottamaan tovin vähän rauhallisemmin.
Joten kuuliaisena poikana osallistuin lyhyen matkan 45 km:n yleiseen kilpailuun, joka ei mennyt tuonne "pohjoisen helvettiin" asti.



Varikolla kuhinaa..... ja meidän tiimiautossa avoimet ovet.

 Kuva: Tarja Kivirinta
Meikäläinen tähtää menemään kuvaajan hienosti rajaamassa kuvassa.


Onnellinen kuski maalissa, jossa oli todella rauhallinen tunnelma, kun suurin osa ryhmästä ja pitkän matkan kuskit olivat vielä maastossa, minua ennen maaliin oli ehtinyt vain 25 kuskia.

Tuolle 45km matkalle lähtijöitä oli 62 ja itse maalissa sijalla 26!

Siinä kun keräilin osallistujamitaleita, tuli kilpailun johtaja ilmoittamaan että tämän vuoden alusta asti tuollaiset käyttämäni kompressiosukat on kielletty virallisissa kilpailuissa, no onneks en rykässyt podiumille, olis pokaalit mennyt sivu suun.


Ilmeisesti kesä ja muutama tuhat ajettua maastopyöräkilometriä ovat tehneet tehtävänsä, kun ajo oli niin hiton hienoa ja mukavaa verrettuna keväiseen koitokseen näissä maastoissa, eikä tullut pahoja haavereitakaan...
paitsi hienolla kangaspolulla, kovassa vauhdissa tanko puuhun ja äijä... meeeelkein lähti, mutta ilmeisesti koipi otti satulaan ja pysyin kuin pysyinkin Epicin päällä ja saldona tuosta vain järkyttävät mustelmat koko takareiden matkalta... onneksi oli kotona kylmää jääkaapissa, enkä tarkoita kaljaa.

Ylhäällä vielä faktaa Garminista, aika kova tuo maksiminopeus, eikä hajuakaan missä noin kovaa on menty...

Tuossa tosikuskin selviytymistarina pitkältä matkalta.
http://ollimiettinen.blogspot.fi/2014/09/xcm-sm-kilpailu-7-veljeksen-reitilla.html

t: mainosmies!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.