tiistai 25. marraskuuta 2014

Marraskuun harmautta.....ja sitten saapui valkeus!

Kylläpä löytyy hienoja paikkoja ihan tuttujen ja paljon ajettujen polkujen läheisyydestä. Syksyn retket on ajeltu tuolla läskipyörällä ja kummasti on löytynyt ennen ajamatonta polkua, toki ei noille poluille kapearenkaisella ole ollut mtään asiaakaan.

Tuota Haunisen altaan reunaakin olen ajanut varmaan kolminumeroisen luvun yhdeksäkymmentä luvun alusta alkaen, eipä ole ollut aikaa pysähtyä sen koomin maisemia ihastelelemaan, aina on ollut jotain enska ja marareeniä, tai muutoin vain menty samaa latua ja yleensä vielä samaan suuntaakin.
Pelkästään jo se, että vaihtaa tuttujen reittien ajosuuntaa antaa ajolle ihan eri luonteen ja uutta polkua tulee ajettavaksi vaikka kuinka paljon.

Parina viime lauantaina olen pyörinyt juuri tuolla Haunisissa...ja voi pojat, kannattaa joskus pysähtyä noihin pieniin lahdenpohjukoihin katselemaan "järveä" vähän eri vinkkelistä.




Haunisen altaan maisemia kuvattuna viikon välein.



Fatbikeä sanotaan myös "lumiyöräksi"...? tyhmästä nimestä huolimatta kuvaus täysin paikkansa pitävä, oli... niiiiin hienoa taas pitkästä aikaa ajella lumisessa metsässä, tuo pyörä oikein ahmii lunta ja himoaa aina vaan uutta ja uutta lumista polkua.....heh, heh.;)

t: mainosmies!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.