torstai 15. tammikuuta 2015

Nastaa ajoa, Schwalbe Ice Spiker Pro Evo!

Olipa taas vaikea Teneriffan jälkeen orjentoitua näihin keleihin täällä lounaisrannikolla.

Taivaalta on satanut kaikkea mahdollista, lämpötila sahaa -12 ja +4 välillä.
Alkuviikolla selasin jo epätoivoisena Tjäreborgin sivuja, mutta ei auta näillä mennään, pientä lohtua tuo kuitenkin sääennuste, joka lupailee ihan ok keliä, joskin hiton liukasta.


Nyt olis kyllä kiva ajaa läskillä, mutta siihen nastarenkaat maksaa aivan järjettömästi ja 29" pyöriin ei nastarenkaita ole, kun niitä ei parina viime talvena ole tarvittu. 26" pyöriin oli Nokian Extremeä monessa versiossa, mutta nuo pienipyöräiset on myyty reilu pari vuotta sitten.


Pienen nettitutkailun jälkeen hain Raisposta Schwalben Ice Spiker Pro Evo Lite Skinit, 2.25 leveänä, painoa 890 g per kummi. Kiersin renkaat Stumpin kehiin, kyllä nyt on rouhea peli!


Tänään olin sisäänajamassa nuo nastat, eli rauhallista ajoa reilu 20 km, huomenna vielä toinen lenkki ilman jarrutteluja ja liirailuja, niin nuo nastat asettuu renkaaseen, eikä lähde heti irti kun painaa jäisiä kivikkopolkuja. Hommasin Shwalbet myös siksi, kun niihin saa lisänastoja ja työkalun.


Uskomaton pito noissa renkaissa.
Alku oli vähän arkaa ajelua, mutta kun luottoa alkoi löytyä, meno noilla jäisillä paanoilla oli yhtä juhlaa ja hymyssäsuin sai pistellä menemään.

Hyvä hankinta, innolla odotan huomista lenkkiä ja ehkä viikonloppuna jo jotain vähän vauhdikkaampaa.

...nyt on taas äijällä puhti päällä, eikä muuten tartte siellä Tjäreborgin sivuillakaan vähään aikaan notkua.

t:mainosmies!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.