sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Maastomies maantiellä - mopoauto kylkeen!

Keliolosuhteiden vuoksi on ollut pakko siirtyä ajamaan maantielle. Epic on valjastettu lokarein, valoin ja muine härpäkkeineen, jotta tuo taivaltaminen olisi mahdollisimman mukavaa ja turvallista.

Olenkin saanut ajettua muutaman yli 60:sen, 3 päivän sisään 21- 22 km/ h keskarilla, eli suht mukavaa kyytiä. Tänään kova tuuli teki ajon välillä aika rankaksi ja kyllä se niin on, että vaikka välillä pääsee vetämään myötätuuleen, niin kyllä nuo vastatuulet vievät miehen raivon valtaan.

Mutta kun väkisin, tahdon voimalla vääntää ja viimein tie taas kaartuu myötäiseksi, voi taas hetken voittajana kerätä voimia seuraavaan koitokseen.


Tämänpäivän reilua kolmetuntista kun pistelin menemään ja niitä näitä miettiessä, tulin metsäiseltä  tieosuudelta asuntoalueen liittymään, josta huomasin auton lähestyvän. Jatkoin tuota myötäistä tietä ja oletin kaverin huomioneen minut, kun etuvalonkin olin suunnannut hieman ylöspäin..... mutta, prkle!!!...sehän tulee päälle... kauhia koukkaus vasemmalle, väistöliike ja tyyppi saa mopoauton pysähtymään meikäläisen pohkeeseen!!

Kokeilin hätäännykseltäni jalkaani, kaikki kunnossa, eikä pyöränkään mitään, vaikka vähän sladissa asfaltilla mentiinkin. Eli ei tappioita, keräsin kaikki voimavarani ja hyökkäsin sadattelemaan tuota pelokasta mopoauton kuskia, päästelin oikein täydeltä laidalta..että "mitä helvettiä sää meinaat, tapat tällä ihmisiä ja ittes kans tolla menolla"!!

Valkoiseksi valahtanut poika istui jähmettyneenä autossaan ja sai kysyttyä viimein... "ei kai mitään sattunut", onko kaikki kunnossa ja ilmoitanko jonnekin. No, poikaa kiusatakseni pienellä viiveellä sanoin, että antaa olla, mutta järki mukaan tuohon kaahailuun.

Itse sitä on ollut samanlainen kaahaaja nuorena, enkä viitsinyt pojan vanhemmillekaan ilmoittaa, olis mopoauto mennyt varmaan hyllylle ja miten poika olis sitten lätkäreeneihin päässyt tuolta jumalanselän takaa, tai emmää tiiä, johonkin niillä on niin kauhee kiire, ennen mentiin suksilla ..prkle!


Jatkoin tuosta sitten matkaani ja huomasin tuon vasemman vammajalan olevan taas pelikunnnossa, nimittäin ennen tuota episodia se oli ihan kohmeessa. Loppumatkasta kun ei mitään enää tapahtunut, oli aikaa ajellessa napata yks selfiekin, vassokuu...

t: The Mainosmies!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.