sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Blogin päivittäminen ollut telakalla viimeiset puolivuotta, vaan ei bloggeri itse!

Viimetalvisen mahtavavan Teneriffan reissun jälkeen on "kynä" ollut enempi tai vähempi savessa, eikä talven ja kevään ajoista ole mitään julkaisukelpoista kuvamateriaaliakaan syntynyt.

Talvi ja kevät normilenkkejä kuten muinakin vuosina, joku Poronpolun retki ym, joista olen jo kirjoitellut muina vuosina. Tuossa kuitenkin muutama kevään kovempi rykäisy:


Rajamäellä matkaa 60 km, aikaa meni vajaa 3,5 tuntia. Kisa osui koivun siitepölyaikaan ja lähdin innoissani tietenkin liian kovaa, mikä taas tiesi hankalaa retkeä. Maaliin kuitenkin pääsin, toki vähän reilummin piti ottaa avaavaa astmalääkettä. Kaikki kuitenkin hyvin ja kotimatkalla jo porukalla suunniteltiin Korson valloitusta.


Korsossa ajoin 64 km matkan ajassa 3.57 ja rapioita päälle. Nyt oli järki mukana, lähdin rauhassa ekalle 32 km kiepille ja meno maittoi nyt ihan eri tavalla kuin Rajamäellä. Toiselle kierrokselle jopa paransin vauhtia, eikä siitepöly tehnyt kiusaa, joten astman kanssa mentiin sulassa sovussa.


Tahko, tuo suurin ja mahtavin maastopyörätapahtuma Suomessa. Osallistujia tänäkin vuonna reilusti yli 2000, matkoja lastensarjoista aina 240 km kuninkuusmatkaan, itse ajoin perinteisen 60 km.


Näkymää hotellin parvekkeelta, aamun klo 9.00 lähtöryhmä kokoontumassa starttiin, itsellä lähtö klo 9.40, vielä pikku säätöä ja sitten Plazan aukiolle.

Kuva: Ari Joutsi
Keli suosii tapahtumaa ja itsekin pelkissä trikoissa liikkeellä ja nyt ilman juomareppua. Mennään kokeeksi kahden pullon taktiikalla ja lisäksi juotavat geelit korvaamassa nestevarantoja, katotaan kui äijän käy.


Hyvin kävi, maalissa omalla ennätysajalla 4.05,13 koitin rutistaa alle neljän tunnin, kun meidän porukan muutama nuorempi kuski tuon haasteen heitti. En tuohon päässyt, eikä kyllä päässeet nuo haastajatkaan, eli ensi vuonna kauhea kisa tiedossa ;)

Ensi viikoloppuna kurvaillaankin sitten Espanjassa!

t: the mainosmies!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.