sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Maalis- huhtikuussa pitkää peruslenkkiä.

Melkein kaikki ajaminen on palvellut toukokuussa alkavaa maratonkautta, vaikken kilpaa tosissaan ajakaan pitää tuollaisiin pitkiin suorituksiin kuitenkin valmistautua, treenamatta sinne ei voi lähteä.

Tämä blogin päivityskin on jäänyt, kun varsinaisia tapahtumia ei ole ollut ja lenkilläkin yleensä yksin, joten tuo kuvien ottaminenkin hieman hankalaa.

Tässä kuitenkin taas vähän tarinaa ja ajatuksia.



Mäkivetoja ja hapotusta huhtikuun lopulla, melko kesäisen näköistä.
Hitto et tää on niin hienoa!!


"Tykitystä" hienossa kangasmaastossa ja vauhtiakin on kuvasta päätellen?


Nuo maratonsuoritukset on luokkaa reilusta kolmesta tunnista yli viiteen tuntiin, joten ihan kaurapuurolla ei pärjää,  kun kaloreita palaa tuollaiset 2500-3000. Ilman energiatankkausta puhti yksinkertaisesti loppuu tuossa reilun tunnin ajon jälkeen.

Olen kevään pitkillä lenkeillä opetellut käyttämään noita Gutzyn tuotteita, ettei sitten käy konosia varsinaisessa kisassa ja hyvin ne mulle sopii, viime vuonna meni vielä opetteluksi ja muutaman kerran mentiin hämärän rajamailla ja hyvä et maaliin selvittiin,

"nää on sellaisia hommia että jokaisen pitää ne itse testata mikä sopii, mikä ei..." sano räikkönen.



Kortteliajot ajettiin hienossa säässä huhtikuun lopulla, käsittämätöntä vauhtia nuo jätkät latoo kapeilla kaduilla. Oltiin rouvan kanssa turisteina nauttimassa hienosta päivästä ja illalla ite ajamaan,.... eikä kulkenut mihinkään.


Uusia polkuja tutkimassa....tuonne joskus retkelle ja eväät mukaan.


Seikku vauhdissa Haunisen "järvi"maisemissa, Seikku kärsii selkävaivoista ja välillä ajo aika tuskaista, toivotaan että tuohon vaivaan löytyy joku helpotus, ollaan nimittäin ilmoittauduttu Tahkon 60 kilometrille.

Itellä kroppa suht "kasassa", kärsin tosin pitkään pohkeen kramppaamisesta, mutta aktiivisella hierojan käsittelyllä sekin saatu kuntoon ja käyn nyt kerran viikossa huoltavassa hieronnassa.
Astma on nyt myös hyvän lääkityksen ansiosta pysynyt hallinnassa, eli ei muuta kuin hyvin mielin ensi viikonlopun kauden avaukseen Nurmijärvelle.

http://hypykisat.fi/nmtb/


Tuossa vielä tuo meikäläisen työkalu, Specialized Epic Marathon Carbon.

t: mainosmies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.