tiistai 13. toukokuuta 2014

Rajamäki XCM 51 km

Kauden avaustapahtuma Rajamäellä, lähellä Hyvinkäätä vaihtelevissa ja paikoitellen todella teknisessä maastossa, toki välillä muutama pätkä soraa ja asfalttiakin.

Tuossa muutama kuva ja kommentti, kuvat tosi huonoja kun kunnon kuvia ei tarjolla, olihan reitin varrella kuvaaja ja hienoja kuvia oli ottanut, mutta tilattavissa netin kautta 20:- kpl ja siihen meikäläisen kisapudjetti ihan riitä, eli mennään näillä, alla linkki HyPy:n kuvasivulle.

http://hypykisat.fi/nmtb/kuvat/

Alussa oli lähtopaukun jälkeen muutama kilometri maantietä, että saadaan liki 300 kuskia jonkilaiseen järjestykseen ennen metsään menoa.
Tulee siihen alkuun silti aika hässäkkä ja jonossa mennään ensimmäiset 10 kilometriä, siinä on turha hötkyillä, kyllä ne energiat ehtii varmasti metsään jättämään tuon reilun kolmen tunnin aikana.



Eli ei ajokuvia tarjolla, mutta tässä tunnelmia maalialueelta:
 ...voipunut kuski osallistujamitali suussa hokee viimevuotista laulua "täss ei oo mittään järkeä", taustalta kuluu palkintojen jaossa mun nimi ja kärppänä pyörän kanssa bodiumille pokkaamaan hieno Skinsin ajopaita parhaasta teamin nimestä " LOS VETERANOS Turku" -mitähän keksis ens kisaan että pääsis palkinnoille??



Kehitystä on tapahtunut, viime vuoden vika kisassa olin viimeinen, tällä menolla parin-kolmen vuoden päästä top kympissä...(heh heh).
Aiemmin blogissa kertomaani energiatankkaukseen täytyy vielä panostaa, ilmeisesti nesteet ei imeytynyt ja maha pallona mentiin toka kierros ja energiat loppui taas totaalisesti, vai onko äijä noin huonossa kunnossa, ei voi olla kun on niin hitosti "reenattukin", se on nyt pikapalaverin paikka kollegan kanssa.

...ei muuta kuin "leuka rintaan ja kohti uusia haasteita"....tuossa vielä linkki fillarifoorumin tapahtumasivuille:

http://www.fillarifoorumi.fi/forum/showthread.php?50491-Nurmij%E4rvi-superday-10-5-2014-%28kunto-ja-cupin-kisat-maantiell%E4-ja-maastossa%29

t: mainosmies!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.