torstai 25. joulukuuta 2014

Maastopyörällä Teneriffalla

Tänään suunnattiin vaihteeksi Los Cristianoksesta ylöspäin rantaa pitkin ohi Playa Fanabeen ja La Caletan, johon myöskin päättyy Los Cristianoksesta saakka alkava turistiranta.



Kiivettiin tuo La Caletaksen rinne ylös ja samalta täällä näyttää kuin kolme vuotta sitten, kun täällä edellisen kerran ajelin, polut ovat nyt vaan paremmassa kunnossa johtuen varmaan lisääntyneestä patikkaretkeilystä, sehän on vaan hyvä.
Ilmiö on sama kuin kotona, eli lähiöiden vieressä on talvisin parhaat polut, kun koiranulkoiluttajat niitä tallaa.



Täällä vastaan tuli myös yksi muukin fillaristi... ja tietenkin suomalainen, reittikuulumiset siinä vaihdettiin ja kaveri kertoi huomenna menevänsä Lavatraxin retkelle ylös.



Jatkettiin siitä eteenpäin aina golfkentälle asti, jonka portinpielessä mummot myy golfpalloja...täh? ...joo, porukat kun huitoo palloja ohi viheriöiden aitojen ulkopuolelle, mummot niitä sieltä kerää ja myy takaisin golffareille, täällä on muuten suotavaa pitää kypärä päässä!





Golfkentältä noustiin ylös kohti Adejeta, mutta ei menty motarin yläpuolelle, vaan jäätiin tuohon bermudankolmioon, La Caleta - Golfkenttä - motari. Tuolla alueella on joitain aivan uskomattoman hienoja pätkiä joissa muutaman tunnin kyllä saa kulumaan. Alueella oli myös muita kuskeja, jotkut freeridepyörillä fullfacet päässä.



Ajeltiin noita kumpuja ylös ja alas, hauskaa oli, tänne pitää tulla uudelleen, ja Stumpilla!


Tuolla alueella on myöskin virallinen patikkareitti, jonka opaste löytyy ennen La Caletaksen kylää.

t: mainosmies!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.