keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Seitsemän Veljeksen XCM Hyvinkää ja Usmin uskomattomat reitit

Tämänvuotisen 7-veljeksen reiteillä ajetun maratoncupin kisakeskuksena toimi Hyrian koulutukeskus Hyvinkäällä. Viime vuonnahan täyden matkan kuskit ajoivat jo Usmin "pohjoisen helvetin", mutta nyt ratamestari halusi tarjota myös puolikkaan matkan kuskeille tuon ristiriitaisia ajokokemuksia herättäneen Usmin ulkoilureitin.

Tämä erittäin haastava ja vaikea polku kiemurtelee erämetsäalueella, järvien, lampien ja jyrkkien kallioiden muovaamassa maisemassa, reitti on niin uskomattoman hankala, että sinne pitää päästä uudelleen.


Kuva: Janne kuvaa

Tänä vuonna yksi kierros kuitenkin oli riittävä, pituutta tuli 33 km ja aika meikäläisellä 2.43 h, maaliin tuli miesten puolikkaalla 52 kuskia ja tuossa porukassa olin sijalla 34.

MrToonzan videopätkää Usmin poluilta.

https://youtu.be/Kz2iWUsq728
https://youtu.be/Kz2iWUsq728
 Video: MrToonza
Kuva: Kunnonkuvaaja.fi

Vauhdikkaan näköistä menoa hienolla Vantaan jokivarsipolulla. Tuo oli tuttua polkua viime vuodelta ja nyt ollaan jo melkein maalissa.

Kaverin kanssa kotimatkalla taas spekulointia, Timppa ajoi täyden matkan 63 km ja vertailtiin sitä Tahkon 60 km matkaan, tultiin siihen tulokseen että Tahko 60 km on helppo nakki tähän pitkään matkaan verrattuna.

Tulipa sitten luvattua, että jos tämä on ensivuonna kalenterissa, kokeillaan pitkää matkaa...

terveisin: themainosmies!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.